Hoppa till innehåll

Sälj våra produkter

Mat ska både vara god, hålla hög kvalitet och helst vara lokalproducerad. Street Taste – Ett koncept som består av Fast Food med hög kvalitet och moderna smaker, svenska råvaror, tilltalande och säljande profilmaterial.

Vill du också ta del av succén och bli återförsäljare av våra produkter, tveka inte att höra av dig.


Fördelar med vårt sortiment:

Produkterna är frysta och levereras frysta, men tillagas från kylt tillstånd. Hållbarheten är 6 dagar i kylt tillstånd. Med detta så får man inget svinn, vilket bidrar till en högre lönsamhet. Produkterna har en snygg och säljande förpackning, och i varje kartong följer det med serveringsfickor till produkterna.

Produkterna levereras frysta i kartong och tinas upp i kylskåp och tillagas hos er på olika sätt beroende på utrustning. De fungerar i Atollugn, klämgrill, bake off ugn, traditionell ugn. Vi har manualer för tillredningstider och temperaturer så du enkelt kan tillaga våra produkter med bästa resultat.

Street Taste säljer sina produkter via återförsäljare. Vänligen kontakta en återförsäljare nära dig för att köpa våra produkter. Vill du sälja våra produkter, kontakta oss.